Trädgårdsskötsel

Trädgårdsskötsel för privatpersoner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Stockholm med omnejd

Vill du ha en fin trädgård, men saknar tiden eller kunnandet för att nå dina ambitioner? Behöver du en trädgårdsmästare, en arborist eller någon annan form av trädgårdshjälp?

Låt oss ta hand om det. Vi erbjuder skräddarsydda årsavtal på skötsel och underhåll i din trädgård, både bekvämt och kvalitetssäkert. Givetvis kan vi också ge dig en snabb konsultation på plats.

Våra skickliga och välutbildade medarbetare har stor erfarenhet av rådgivning, plantering och trädgårdsskötsel på entreprenad och skötselkontrakt. Oavsett om det gäller en större nyplantering eller omplantering i din trädgård börjar vi alltid med en gedigen planering för ett resultat som du garanterat ska bli nöjd med. I planeringen ingår sådant som växtval och växtplats – och självklart tittar vi på kraven för skötseln.

Med ett smidigt skötselkontrakt håller vi din trädgård i topptrim

Ett skötselkontrakt kan du teckna årsvis eller säsongsvis och det innehåller bara det du har behov av. Det kan innebära löpande skötsel av din trädgård, en innergård hos en bostadsrättsförening eller en utemiljö på en mer offentlig yta så som ett helt fastighetsbestånd i ett område eller kvarter. Behövs du hjälp en kortare period eller en engångsinsats för att få en vackrare trädgård står vi naturligtvis till tjänst med det också.

Exempel på trädgårdsskötsel som vi utför:

  • Beskärning av träd och buskar
  • Plantering
  • Kantskärning av gräsmattor
  • Lövblåsning
  • Gödsling och markberedning, inför höst eller vår
  • Ogräsrensning
  • Gräsklippning

Välkommen – din trädgård är vårt uppdrag!

Bilder på trädgårdsskötsel

Klicka på respektive bild för att förstora den.

Vill du ha hjälp med trädgårdsskötsel?

Kontakta oss idag!