Trädgårdsdesign

Trädgårdsdesign och rådgivning i Stockholm med omnejd

Har du drömmar om en fantastisk trädgård? Ser du dig själv gå omkring i en lummig grön oas med vackra blommor, praktfulla växter, fina buskar och ståtliga träd? Då har du kommit rätt. Vi kan trädgårdsdesign.

Våra erfarna och skickliga trädgårdsarkitekter och landskapsarkitekter gör dina trädgårdsdrömmar till verklighet – från planering och design till färdig trädgård. Samtliga våra medarbetare är välutbildade med examen från exempelvis de prestigefyllda utbildningarna på universitetet i Genua och Politecnico di Milano i Italien, skolor som rankas betydligt högre än motsvarande utbildningar i Sverige.

Vi hjälper både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och organisationer att förvandla sina utemiljöer till estetiska, lättskötta och funktionella platser att trivas i. Antingen tar vi oss an hela eller delar av en trädgård – du bestämmer. Vi kommer med innovativa, moderna och smarta lösningar och resultatet blir en tydlig trädgårdsplanering som du garanterat blir nöjd med.

Innan vi inleder ett designprojekt i din trädgård erbjuder vi rådgivning. Där får du förutom konkreta råd svar på dina frågor, lösningar på dina problem, nya idéer och en stor dos inspiration för att du ska se din utemiljös alla möjligheter.

Efter det gör vi en trädgårdsplanering i form av skisser och ritningar. Syftet är att ta ett helhetsgrepp av din trädgård och specificera hur utformningen av exempelvis uteplatser ska se ut, hur ytor (gångar, stenläggning etc.) kan sättas samman på bästa sätt, vilka material som ska användas och hur planteringsarbetena ska se ut. När trädgårdsplaneringen sedan är färdig kan vi självklart också hjälpa dig med anläggningsarbetet.

Välkommen till oss när du behöver hjälp med trädgårdsdesign!

Bilder på trädgårdsdesign

Klicka på respektive bild för att förstora den.

Vill du ha hjälp med trädgårdsdesign?

Kontakta oss idag!