Trädgårdsanläggning

I din privata trädgård eller utemiljön i din bostadsrättsförening i Stockholm med omnejd

En vacker trädgård. En praktisk trädgård. En personlig trädgård eller en lättskött trädgård.

Oavsett dina tankar och önskemål kan vi med våra välutbildade landskapsarkitekter ge dig både tips, inspiration och råd men framförallt genomföra och anlägga precis det du önskar!

Våra landskapsarkitekter och trädgårdsmästare är experter på trädgårdsanläggning tar gärna fram vackra och moderna lösningar. De hjälper dig välja växter och färger, med växtplatser som passar just din trädgård, utemiljö och innergård. När du i samråd med vår trädgårdsarkitekt kommit fram till en lösning som du är helt nöjd med hjälper vi dig att plantera och underhålla ditt nya gröna rum.

Vi åtar oss både större och mindre anläggningsuppdrag och självklart har vi både egna maskiner och maskinförare för ändamålet. I vår personal finns anläggare med erfarenhet från Sverige men och från mer kvalificerade trädgårdsländer som Storbritannien och Italien.

Även skötsel av träd och underhåll av innergårdar och utemiljö som du behöver löpande tar vi hand om på årskontrakt eller per säsong. Exempel på sådant vi kan stå till tjänst med är planteringsarbeten, beskärning av träd och buskar, kantskärning av gräsmattor, lövblåsning, gödsling och markberedning inför höst eller vår, men även viktigt underhåll som att rensa ogräs och klippa gräs.

Pryd din trädgård med marksten, murar, snickerier eller plattor

Att framhäva grönskan med marksten och plattor eller murar ger din trädgård eller gård en riktigt flott karaktär. Det kan vara stenläggning vid entrén eller grillplatsen. En trappa i en slänt, stenmurar eller en slingrande trädgårdsgång. Oavsett hur dina drömmar och planer ser ut har vi både stensättare, plattläggare, stenhuggare och snickare som kan göra dem till verklighet.

Välkommen till oss med din trädgårdsdröm!

Bilder på trädgårdsanläggning

Klicka på respektive bild för att förstora dem.

Vill du ha hjälp med trädgårdsanläggning?

Kontakta oss idag!