Dräneringsarbeten

Dränering och markarbeten i Stockholm med omnejd

Det första steget innan du anlägger din trädgård är att se över din dränering.

Att dränera under och kring ditt hus är också viktigt för att undvika fuktskador på huset eller fastigheten. En dränering som inte fungerar som den ska leder alltid till problem – översvämning eller fukt i källare, vattenskador, söndervittrad grund, rost och mögel är bara några av tråkigheterna som kan uppstå.

Låt oss hjälpa dig att hålla din husgrund i gott skick, förbättra avrinningen och förbättra inomhusmiljön. Vi har lång erfarenhet av alla typer av dräneringsarbeten har full koll på hur dräneringen av husgrunden ska utföras beroende på markförhållanden, typ av husgrund, hur huset är byggt etc. Vissa förhållanden är mer problematiska än andra, men vi utför alltid dränering på rätt sätt och med modern teknik.

Rätt materialval är A och O och när vi utför dräneringsarbeten bygger vi oftast med dräneringsskivan Pordrän som vi har ett nära samarbete med. Genom att använda Pordrän behöver du bara en enda produkt för att både dränera, isolera och fuktskydda din byggnad. Med andra ord flera funktioner i samma produkt – både enkelt, ekonomiskt och funktionellt.

Vi har givetvis både egna maskiner och maskinförare för grävning och andra entreprenadarbeten, och våra kunniga medarbetare kan erbjuda tips och råd både inför, under och efter att dräneringen har utförts. Dessutom arbetar vi med dagvattenhantering och VA.

Under 1 december – 15 mars erbjuder vi dräneringsarbete till ett 7% budgeterat pris.

Välkommen till oss om du behöver hjälp med dränering!

Bilder på dräneringsarbeten

Klicka på respektive bild för att förstora den.

Vill du ha hjälp med dräneringsarbeten?

Kontakta oss idag!